Gravír&ág Kft.

Gravír&ág Kft.

Elakadtál a kötelező kommunikációs elemeknél a pályázatodhoz? Segítünk!

2018. február 10. - Gravírág

Sokszor nehéz eligazodni. Milyen tábla kell, mekkora méretben, meddig és hova? Egyáltalán fontos ez? Segítünk egy kicsit most ebben is neked.

 

Először is, jobb ha tudod, a kötelező elemek végülis hasznosak. Hiszen hirdetik a legfontosabb információkat, és ezzel együtt valami pozitív, fejlesztéssel kapcsolatos dologhoz kapcsolják a cégedet, téged. Valami olyanhoz, amit bátran megmutathatsz. Az előírtak szerint, volt munkánk már  A, B, és C típusú táblával is.

Az „A” típusú tábla 504 cm * 238 cm (Europlakát) 500 millió forint feletti támogatást nyert infrastrukturális beruházások esetén

„B” típusú tábla 300 cm * 150 cm 500 és 50 millió forint közötti támogatást nyert infrastrukturális beruházások, illetve eszközbeszerzések esetén

„C” típusú tábla 42 cm * 59,4 cm (A2) 50 millió forint alatti támogatást nyert infrastrukturális beruházások, eszközbeszerzések, illetve nem infrastrukturális fejlesztések esetén  alkalmazható.

 

Minimális tartalom:

- EU logó, az unós támogatásra utaló mondat (25%);

- ÚSZT logó, szlogen;

- A projekt neve;

- Támogatás összege;

- Kedvezményezett neve;

- Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, www.ujszechenyiterv.gov.hu, 06 40 638 638;

-Saját üzenet megfogalmazása és megjelenítése a projekttel kapcsolatban.

 

Külön előírás van arra, hogy hogyan kell eljárni. A táblák projekt -helyszíneken való elhelyezéséről a - projekt megvalósítás megkezdésével egy időben - a kedvezményezettnek kell gondoskodnia, ezért fontos, hogy teljesítsétek ezt.

 

Bővebb információt itt találhattok, kérhettek: https://www.palyazat.gov.hu/doc/25

 

Szívesen segítünk elkészíteni a projekt táblákat, időtálló, az előírásoknak mindenben megfelelő formában. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és beszéljük meg a részleteket.

A bejegyzés trackback címe:

https://gravirag.blog.hu/api/trackback/id/tr913650760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása