Gravír&ág Kft.

Gravír&ág Kft.

weboldal

2018. február 10. - Gravírág

Nézze meg weboldalunkat - munkáinkat.

Elakadtál a kötelező kommunikációs elemeknél a pályázatodhoz? Segítünk!

Sokszor nehéz eligazodni. Milyen tábla kell, mekkora méretben, meddig és hova? Egyáltalán fontos ez? Segítünk egy kicsit most ebben is neked.

 

Először is, jobb ha tudod, a kötelező elemek végülis hasznosak. Hiszen hirdetik a legfontosabb információkat, és ezzel együtt valami pozitív, fejlesztéssel kapcsolatos dologhoz kapcsolják a cégedet, téged. Valami olyanhoz, amit bátran megmutathatsz. Az előírtak szerint, volt munkánk már  A, B, és C típusú táblával is.

Az „A” típusú tábla 504 cm * 238 cm (Europlakát) 500 millió forint feletti támogatást nyert infrastrukturális beruházások esetén

„B” típusú tábla 300 cm * 150 cm 500 és 50 millió forint közötti támogatást nyert infrastrukturális beruházások, illetve eszközbeszerzések esetén

„C” típusú tábla 42 cm * 59,4 cm (A2) 50 millió forint alatti támogatást nyert infrastrukturális beruházások, eszközbeszerzések, illetve nem infrastrukturális fejlesztések esetén  alkalmazható.

 

Minimális tartalom:

- EU logó, az unós támogatásra utaló mondat (25%);

- ÚSZT logó, szlogen;

- A projekt neve;

- Támogatás összege;

- Kedvezményezett neve;

- Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, www.ujszechenyiterv.gov.hu, 06 40 638 638;

-Saját üzenet megfogalmazása és megjelenítése a projekttel kapcsolatban.

 

Külön előírás van arra, hogy hogyan kell eljárni. A táblák projekt -helyszíneken való elhelyezéséről a - projekt megvalósítás megkezdésével egy időben - a kedvezményezettnek kell gondoskodnia, ezért fontos, hogy teljesítsétek ezt.

 

Bővebb információt itt találhattok, kérhettek: https://www.palyazat.gov.hu/doc/25

 

Szívesen segítünk elkészíteni a projekt táblákat, időtálló, az előírásoknak mindenben megfelelő formában. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és beszéljük meg a részleteket.

Ékszergravírozás- 3 híres ékszer, amit te is láttál már

Egyedi, személyes és szívhez szóló ajándék egy gravírozott gyűrű, nyaklánc, vagy karkötő. Emlékszel Frodó híres gyűrűjére? A Gyűrűk Ura híres ékszerét mi is elkészítettük.

 

Híres ékszerek után kutattunk, hiszen egy jól elkészített darab, bizony a viselője elengedhetetlen jelképé is válhat, vagy örök kabalájává. A 3 leghíresebb ilyen ékszer közül,  ami azonnal eszünkbe juthat elsőként, az  a Páger- gyűrű.Ez a híres színész arany pecsétgyűrűjének pontos mása, és minden évben annak adják át, aki Páger Antal eszköztelen színjátszásának nyomdokait is követi.

 

Karikagyűrűt mi is készítettünk már, gravírozás után műgyantás zománctechnikával. A külső vésését elég kevesen vállalják, ugyanis speciális gépre van szükség hozzá. Az ékszergravírozás során arany, ezüst és rozsdamentes medálokat, órákat nevesítünk, teszünk személyesebbé. Belekerülhet egy közös emléket idéző felejthetetlen mondat, vagy egy utalás, egy olyan idézet, ami nagy hatással volt ránk, vagy az ajándékozottra.

 

Egyik kedves munkánk volt ebben a témában, amikor azt a bizonyos Gyűrűk Ura ékszert készítettük el, pontosabban a mását. Szívesen dolgozunk ilyen feladatokon is, attól függetlenül, hogy a fő profilunk a névtáblák készítése. Bár mindig azt mondom, amire mi nem tudunk gravírozni, arra nem is lehet. A 2. híres ékszer tehát, amit ide sorolunk, az bizony Frodó gyűrűje.

 

A harmadik: Carrie nyaklánca a Sex és New York sorozatból. Egy igazán gyönyörű darab, ami kiemelte a főszereplő szépségét. Bármelyikre is vágynál igazán, mi tudunk neked készíteni hasonlót. Ha nem is lesz varázs ereje, vagy nem leszel tőle divatikon, kaphatsz valami sokkal értékesebbet: egyedi, teljesen rád szabott üzenetet, ábrát, amire valahányszor ránézel, tudod: erősebbé, szabadabbá, boldogabbá tesz.

Mutasd a névtáblád és megmondom ki vagy- Tippek névtáblához!

Nem névjegy, de legalább annyira fontos. Milyen legyen? Hogyan tükrözi azt, ami valójában vagy? Erre adunk néhány tippet.

A névtábla az a kis lapocska, a személyes márkád része. Informál, segíti az eligazodást, beszél rólad. Ezért nem mindegy, milyen, hogyan néz ki, ki, mit gondol rólad, amikor meglátja. Ehhez hozunk néhány szakmai tippet.

  1.   Nézd az anyagot

Nem csak műanyag, hanem már nagyon elegáns fém táblákat is kérhetsz. Gondolkodhatsz alumínium, rozsdamentes acél, réz anyagokon is. Itt két dolog lehet fontos. Hova kerül, milyen környezeti hatásoknak tesszük ki, illetve mit sugall, ha ránézel?

Nagyon sokan ragaszkodnak a rézhez, ami ugyan sokkal sérülékenyebb, sokkal több odafigyelést igényel hiszen tisztítani, polírozni kell, viszont még mindig preztizsértékű. Ugyanakkor egy eloxált alumíniumlemez, ami távolról meg sem különböztethető egy réztáblától semmilyen kezelést nem igényel.

  1.   Maradj látható

Egy névtábla akkor ér valamit, ha betölti legfontosabb funkcióját. Tehát látható, olvasható.

Ez a betűtípus választásnál fontos, sokan szeretik az írott betűket, pedig azok sokkal nehezebben olvashatóak.

 

Ha mechanikusan gravírozott módszerrel készül, akkor jelentősen mélyebbre kerül az anyagban a felirat, vagyis tartósabb lehet.

  1.   Legyen ízléses

A jó névtábla színben illik a környezetéhez, mégis figyelemfelkeltő, könnyen megtalálható a keresett személy vagy cég.


A megfelelő névtábla készítésénél ezeket a kérdéseket érdemes feltenned: hova készül, mi legyen rajta, hogy konkrét, lényegretörő legyen, milyen betűtípussal kerüljön rá, hogy jól olvasható maradjon. Ne feledd a karbantartást sem! Egy elhanyagolt névtábla nem túl bizalomgerjesztő.

süti beállítások módosítása